ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ
Κατηγορία προϊόντος
ΔΙΧΤΥΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΠΤΗΝΑ
Προτεινόμενο προϊόν
Τα δίκτυα Anti-Bird χρησιμοποιούνται κυρίως για να προστατεύσουν τα καρποφόρα δέντρα και το λαχανόκηπό σας ενάντια στα βλαβερά πουλιά. Τα δίχτυα αυτά είναι αρκετά καλά για να απομακρύνουν τα πουλιά και την ίδια ώρα να επιτρέπουν καλή κυκλοφορία του αέρα. Μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν σε λαχανικά, δέντρα, θάμνους φρούτων, κλπ.
Φτιαγμένα από δυνατές λωρίδες από Υψηλής Πυκνότητας πολυαιθυλένιο, τα δίχτυα Anti-Bird μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλές σαιζόν.
Βγαίνουν σε προ-συσκευασίες ή ρολά και σε διάφορα μεγέθη.
Τα δίχτυα Anti-Bird είναι διαθέσιμα σε τρία σχέδια με επιπρόσθετα χαρακτηριστικά για να ταιριάζουν σε αρκετές διαφορετικές εφαρμογές:

Rational
Λεπτό δίχτυ από ταινία πολυαιθυλενίου (περίπου 10x10 χιλ), βγαίνει σε ανοιχτό πράσινο χρώμα. Χρησιμοποιείται κυρίως σε λαχανικά, νέα φυτά και θάμνους φρούτων.

Total
Φαρδύ δίχτυ από ταινία πολυαιθυλενίου (περίπου 25x25 χιλ), σε σκούρο πράσινο χρώμα, είναι ένα δυνατότερο δίχτυ και χρησιμοποιείται συνήθως σε δέντρα φρούτων.

Special
Φαρδύ δίχτυ από ταινία πολυαιθυλενίου (περίπου 17x17 χιλ), αυτό το δίχτυ είναι ειδικά σχεδιασμένο για βαριές εργασίες και χρησιμοποιείται κυρίως από επαγγελματίες. Βγαίνει επίσης σε σκούρο πράσινο χρώμα και έχει σταθεροποιητή για ακτίνες UV.
Φωτογραφικό υλικό