ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΧΟΡΤΟΔΕΣΙΑΣ
Κατηγορία προϊόντος
ΔΙΧΤΥ ΓΙΑ ΣΙΛΟ
Προτεινόμενο προϊόν

Πάνω από το 7% των σιτηρών σε σιλό υφίστανται ζημιές από πουλιά και ζώα. Δοκιμές έχουν αποδείξει ότι με τη σωστή εφαρμογή ενός προστατευτικού διχτυού σιλού, οι ζημιές που προέρχονται από πουλιά και ζώα μπορούν να μειωθούν σημαντικά ή να εξαλειφθούν τελείως.

Πάρτε δραστικά μέτρα. Προστατέψτε την παραγωγή σας όταν την αποθηκεύετε απευθείας στο χωράφι.
Το δίχτυ σιλού μας διατηρεί τη ζωοτροφή σε τέλεια κατάσταση. Αποτελεί ένα αδιαπέραστο εμπόδιο ενάντια στα ενοχλητικά πουλιά και στις άλλες μορφές άγριας ζωής χάρη στη δύναμη και την αντοχή του. Το δίχτυ σιλού μας είναι εύκολο στη χρήση του, οικονομικό και διατηρεί τη ζωοτροφή ασφαλή.

Με ένα ρολό 8x25 μέτρα μπορείτε να καλύψετε τουλάχιστον 150 δέματα σιτηρών. Διάφορα μεγέθη είναι διαθέσιμα κατόπιν αίτησης. Το δίχτυ σιλού έχει σταθεροποιητή για ακτίνες UV, έχει μεγάλη ελαστικότητα και μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί για πολλές σαιζόν. Μόνο εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται για δημιουργήσουν τα υψηλότερα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το δίχτυ σιλού της ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. τυλίγεται και διπλώνεται πάνω σε ένα πυρήνα, συσκευάζεται σε έλασμα για να είναι πιο εύκολος ο χειρισμός και η μεταφορά του.

Με τις υψηλές τιμές τροφής και το ανεβασμένο κόστος στην παραγωγή σιτηρών, η ανάγκη προστασίας της παραγωγής σας είναι ακόμη μεγαλύτερη. Επενδύστε με ασφάλεια και αφήστε την επένδυσή σας να σας ξεπληρώσει.

Πιθανόν μία από τις καλύτερες λύσεις : Το δίχτυ σιλού της ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. !!!

Φωτογραφικό υλικό