Meat-Processing-Pesante-Series-slider1 Σχεδιασμένα για το πάστωμα του σαλαμιού, αλλά και για το μαγείρεμα, αυτά τα δίχτυα είναι ενισχυμένα για να παρέχουν μεγαλύτερη σταθερότητα σε κάθε διαδικασία. ΣΕΙΡΑ PESANTE

Χαρακτηριστικά

  • Όλα τα ελαστικά δίχτυα κρέατος έχουν πιστοποίηση για άμεση επαφή με τα τρόφιμα
  • Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και σχεδίων
  • Κρατάνε τα προϊόντα σφιχτά
  • Βελτιώνουν το σχήμα του προϊόντος
  • Κατάλληλα για χρήση σε ζαμπόν, χοιρινό, βόειο κρέας και πουλερικά
  • Μείωση του κόστους εργασίας λόγω αποδοτικότητας
bale-net

MEAT PROCESSING

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Καρό 12 -  28
Διάμετρος 90 -  250mm
Νήματα Πολυεστέρα, βαμβάκι
Χρώματα Λευκό, Κόκκινο (συνδυασμοί δύο χρωμάτων)
Μήκος 50m, 100m, χαλαρά σε χαρτοκιβώτια
Αντοχή στη θερμότητα 250°C

Εξερευνήστε περισσότερα προϊόντα Ελαστικών Διχτυών για κρέας